MEHEDINȚI GAZ

Furnizorul tău local de gaze naturale!

Despre Noi


Societatea S.C. Mehedinti Gaz S.A. a fost infiintata in anul 2004 in baza legii 31/1990, privind Societatile Comerciale, si are ca pricipala activitate distributia si comercializarea combustibililor gazosi in municipiul Drobeta Turnu Severin. Din anul 2006 societatea face parte din grupul italian de firme Dondi Group.

Contacteza-ne


Completați formularul pentru a ne trimite un mesaj.
Stimați consumatori,ca urmare a creșterii spectaculoase a prețului de achiziție al gazelor naturale pe bursa internațională de marfuri, am fost nevoiți sa va comunicam aceasta creștere direct proporționala cu prețul de achizitie, ceea ce, evident, ca se reflecta si in pretul final la consumator.
Cu toate acestea, MH Gaz, vine in întâmpinarea clienților săi, continuând sa suporte costurile in favoarea abonatilor, si revenind in cel mai scurt timp la ultimele notificări transmise din data de 11.10.2021.

Menționam ca, in pofida variabilității si imprevizibilității preturilor gazelor naturale la nivel european, MH Gaz este de partea consumatorilor din Drobeta Turnu Severin, si va face toate eforturile posibile in interesul acestora urmând sa revină cu noi comunicări de preț in cel mai scurt timp.

Va mulțumim,

MehedintiGaz